Skip to content

Vigilo brukerkonferanse 2024 📚✏️

Vigilo inviterer alle superhelter 🦸🏼 på skolene til brukerkonferanse. Sammen med deg som bruker Vigilo i det daglige, har vi satt av en dag for faglig påfyll og deling av erfaring og kunnskap.

Vigilo brukerkonferanse er rettet mot deg som jobber som i skolen, som skoleleder, merkantil, superbruker eller lærer. Konferansen skal være en arena for å lære mer, og for å dele kunnskap og erfaringer. Målet er at du skal kunne jobbe enda smartere og mer effektivt med Vigilo i fremtiden.

På konferansen får du blant annet høre vår opplæringsansvarlige Bård Øyvind Leite ta oss (noe uhøytidelig) gjennom Ti klassiske brukerfeil 🔍 – og hvordan unngå dem. Videre inviteres du til ulike sesjoner, basert på hvilken rolle du har i Vigilo. Etter lunsj fortsetter programmet med et variert innhold i plenumssesjoner.

Opplæringsansvarlig i Vigilo, Bård Øyvind Leite, mener at konferansen vil være et nyttig tilskudd til ordinær opplæring.

– Vi ønsker med brukerkonferansen å inspirere både våre brukere, men også oss selv. Vi vet at løsningene i Vigilo er best når de blir brukt, og da tror vi både brukere og vi i Vigilo vil ha stor nytte av innhold og erfaringsdeling konferansen vil gi oss.

Er du en Vigilo superhelt 🦸🏼 som jobber i skolen? Du er herved invitert!

Program finner du her👇 Meld deg på nå! ✅ 🏃‍♀️

Brukerkonferanse