Skip to content

Vigilo blir størst i Norge

Oslo kommune har valgt Vigilo som ny leverandør for administrasjonssystemer til sine skoler.

Med Oslo kommune leverer Vigilo administrasjonsløsning til 42 prosent av alle elever i Norge.

– Kundene er våre nærmeste samarbeidspartnere og systemet har blitt utviklet i tett dialog med kommunene basert på behov og brukermedvirkning. Vi tror at avtalen med Oslo vil styrke dette forholdet og gi økt gevinst for alle våre kunder, forteller administrerende direktør Øystein Viland.

Unik posisjon

Fra 2016 har Vigilo levert løsninger for skoler og barnehager i hele Norge, og har siden vokst gradvis. 150 000 unike brukere er innom daglig. Med Oslo på laget leverer Vigilo løsninger til åtte av de 10 største kommunene i landet.

– Når vi nå blir størst blir også tilfanget av folk som mener noe om produktene våre større. Vi går inn i en ny æra der vi kan forbedre og utvikle det vi allerede har laget. Ikke bare være på jakt etter noe nytt, forteller Viland. Han utdyper:

– Vigilo er nå i en ny og unik posisjon som den største leverandøren av oppvekstadministrativt system i Norge. Både nye og eksisterende kunder skal oppleve oss som en god samarbeidspartner. Vi skal ha en høy grad av kundemedvirkning, være tilgjengelige og bistå både faglig og teknisk ved behov.

42% av elevene

149 grunnskoler og rundt 65.000 elever i Oslo kommune skal etter en innkjøringsperiode ta i bruk systemet om halvannet år, nærmere bestemt skoleåret 2025/2026.

– Anerkjennelsen fra Oslo kommune betyr mye, og vi ser frem til samarbeidet. Med Vigilo vil skolene få et brukervennlig, moderne og effektivt system for drift av skole og AKS, sier Viland.