Gå til innhald

Hurra – vi har fått nye nettsider!

Det gleder oss stort over å endelig vise deg de nye nettsidene våre! Målet med de nye sidene er at det skal være enklere for deg å navigere og finne den informasjonen du leter etter.

Vi har ryddet i menyene og omstrukturert hele nettstedet for en mer brukervennlig navigering. Kontaktskjemaer og innlogging er slik du kjenner dem fra før. Dersom du ønsker å endre språk kan du nå også velge nynorsk, noe vi er veldig stolte over! Språkvelgeren finner du ved å skrolle helt ned.

Nettsiden er utviklet med responsivt design slik at den skal kunne vises på alle enheter, også mobiltelefoner og nettbrett. Vi har fornyet oss litt designmessig med nye figurer og former, samtidig som vi har jobbet for å bevare noe av det vi har hatt med oss helt siden oppstart.

Vi benytter også anledningen til å lansere vår egen blogg. Målet med denne er at vi skal være flinkere å informere om nyheter og funksjonalitet som kan være nyttig for våre brukere å være orientert om. Vigilo roadmap har også fått seg en makeover, om du vil følge med på våre oppdateringer om funksjonalitet.

Ta gjerne en rundtur på den nye siden vår. Er det noe du savner, setter vi pris om du gir oss tilbakemelding.