×

Tilgjengelighet

Hold Ctrl eller CMD-tasten nede og trykk + for å forstørre eller - for å forminske

Les mer om tilgjengelighet

Jeg fikk en helt ny opplevelse av barnehage etter at vi begynte å bruke Vigilo. I appen finner jeg nå all informasjon jeg kunne tenkt meg, i tillegg til å kunne gi beskjed når barna mine er syke. Tidligere hadde jeg ikke kontroll på all informasjon som ble utdelt, men nå vet jeg at alt blir samlet på samme plass.

Marianne Breunig Fornes

Foresatt, Karmøy Kommune

Bruker siden

August 2014

Som foresatt får du blant annet:

  • Gratis meldingtjeneste og oversikt over all kommunikasjon
  • Digital fraværregistrering i app
  • Ukeplan direkte på telefon
  • Oversikt over registreringsrutiner
  • Bilder og annen dokumentasjon direkte i app

Har du spørsmål? Her er svar på noen.

Hva koster det å bruke appen?

Appen er gratis og kan lastes ned på Google Play eller Appstore.

Vil bruken av Vigilo ta tid fra barna mine?

Nei, Vigilo er laget nettopp for det motsatte. Ved å samle alle informasjon og gjøremål i én løsning, som automatisk oppdaterer seg til de foresatte - jobber de mer effektivt og får mer tid til barna.

Hva gjør jeg hvis jeg trenger hjelp?

Snakk med de ansatte i barnehage, eller kontakt Vigilo på Facebook og support her på hjemmesiden.