24 Espirabarnehager er i gang

Da Espira i vår valgte Vigilo for alle barnehagene sine, ble det lagt en offensiv implementeringsplan. Vår fagkonsulent oppsummerer status så langt.
-  "Planen som ble lagt i mars har holdt", kan vår fagkonsulent Stig Morten Nygård melde. Han har hatt ansvaret for å koordinere utrullingen til Espiras over 70 barnehager, og forteller videre at pr 8. juni så er 24, dvs 1/3 av Espiras barnehager i gang.

- "Vi har etablert de ulike barnehagene i vårt driftsmiljø, lastet inn grunnleggende informasjon, i tillegg til å veilede barnehagene i tilpasning av løsningen." Nygård forteller videre at kursopplegget som har vært kjørt ved oppstart har vært tilpasset Espira, og deres spesialtilpassede versjon av Vigilo Barnehage som har fått navnet "Espira Vigilo Pro".For samtlige barnehager har det vært gjennomført kurskveld for alle ansatte i tillegg til en workshop for pedagogisk personale, og informasjonsmøte for foresatte.

- "Vi er forøvrig nå i god gang med å forberede høsten oppstarter, og planen er at vi nærmer oss 50 Espirabarnehager i gang i løpet av 2012", avslutter Nygård.
SISTE NYTT


  • Finansavisen skriver om Vigilo

    Mandag 15. september hadde Finansavisen et større oppslag om inntoget av digitale verktøy i barnehagene, og i den forbindelse var naturligvis en betydelig del viet Vigilo Barnehage.
Copyright Vigilo - Sysco Sprintsite